Lokše s kapustou

2014-07-25

Ingredients

  • 600 g zemiakov uvarených v šupke, 100 g hrubej múky, 1 vajce, soľ, biele korenie, rozmarín, tymián, kyslú kapustu, kyslú smotanu, prerastanú slaninu

Method

Step 1

Ošúpané a postrúhané zemiaky zmiešame s múkou, vajcom a soľou na cesto. Z cesta tvarujeme tenké placky, ktoré pečieme na panvici. Pokrájanú slaninku spražíme na panvici. Upečenú placku servírujeme s kyslou kapustou, smotanou a oškvarkami.

Recipe Type:
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

322

Related Recipes:
  • Pečená šťuka

  • Škoricovo vanilkový kysnutý veniec

  • Mazanec

  • Celozrnná žemľovka

  • Vaječno zeleninová tlačenka

Pridaj komentár