Morčacie stehno na slaninke

2014-07-25

Ingredients

  • údená slanina, cibuľa, soľ, morčacie stehna (horne alebo spodne), voda na podliatie

Method

Step 1

Nakrájame si na malé kúsky údenú slaninku, dáme do hrnca, necháme rozpáliť, pridáme na drobno nakrájanú cibuľku, ktorú necháme opražiť do sklovitá, spolu premiešame a pridáme vykostené a nasolené morčacie stehna v celku,  podlejeme vodou a dusíme do mäkka, asi 1 hod. Mäkké mäso vyberieme a dáme do pekáča, na povrch mäso polejeme vývarom aj s kúskami slaninky a necháme piecť ešte asi 45 v rúre pri teplote 220 stupňov, podlievame ešte vývarom, upečené mäso pokrájame na platy a podávame s ryžou a kyslou uhorkou, výpek nalejeme na plátok mäsa a na ryžu.Autor: Eva

Recipe Type:
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

1 252

Related Recipes:
  • Teľacie fašírky s rozmarínom

  • Kačica na pomaranči

  • Plnená kapusta

  • Bravčové s hubami

  • Kuracie mäso v lístkovom ceste

Pridaj komentár