Zdielajte
Ako pripraviť vyprážané kuracie mäso? Zistite, ako ho pripravujú tí najlepší!

Chrumkavá strúhanka na kuracie mäso https://hollypowder.sk, šťavnaté mäso, lákavá vôňa a chuť… Každý asi vie, ako by malo vyzerať a chutiť vyprážané kuracie v strúhanke. Nie každý však vie, ako ho pripraviť. Pokiaľ prevádzkujete reštauráciu, bar s rýchlym občerstvením alebo iný pohostinský podnik a chceli by ste pripravovať kuracie v americkom štýle, máme pre vás niekoľko užitočných rád. Zistite, v čom spočíva tajomstvo chrumkavej strúhanky, a prečítajte si, ako pripraviť vyprážané kuracie. Je to skutočne jednoduché!

Chrumkavá strúhanka – typická vlastnosť vyprážaného kuracieho v americkom štýle

Kuracie mäso v americkom štýle sa vyznačuje zlatistou a chrumkavou strúhankou, ktorá tvorí charakteristickú krustu. Naláka vás svojim vzhľadom. Príjemne chrumká a chutí. Dobre drží na mäse. Už len pri pohľade naňho naše chuťové poháriky začínajú intenzívne pracovať. Receptov na taký chrumkavý a zlatistý obal vznikli desiatky. Ktorý z nich vám zaručí najlepší výsledok?

Obaľovacia zmes na kuracie mäso – najchrumkavejšie tipy

Ako môžete dosiahnuť rovnaký efekt ako vo vašom obľúbenom reťazci reštaurácií s kuracím mäsom? Určite už ste počuli o rôznych metódach obaľovania, ktoré majú zabezpečiť, že strúhanka bude chrumkavá a zlatistá. Niektorí navrhujú, aby ste na obaľovanie použili kukuričné lupienky, iní odporúčajú klasickú strúhanku zo suchého pečiva a polentu. Výsledok však nie je nikdy úplne uspokojivý. Ako na to, ak chcete, aby kúsky vyprážaného kuracieho vyzerali ako z KFC?

Hotová obaľovacia zmes – riešenie, ktoré sa osvedčí v každom gastronomickom podniku

Tajomstvom prípravy kuracieho mäsa v americkom štýle je použitie správnej obaľovacej zmesi. Najlepším riešením je rozhodne použitie profesionálnej hotovej obaľovacej zmesi. Profesionálna obaľovacia zmes je riešenie, ktoré zaručuje prvotriedny výsledok. Navyše sa pohodlne používa. Hotová strúhanka je perfektne zvolená zmes surovín, ktorá počas vyprážania získava chutnú zlatistú farbu a chrumkavú konzistenciu.

Ako pripraviť kuracie mäso v strúhanke?

Príprava mäsa v americkom štýle pomocou hotovej profesionálnej obaľovacej zmesi je mimoriadne jednoduchá a pohodlná. Nemusíte pripravovať obalovaciu zmes – stačí vám nakrájané a naložené kuracie mäso obaliť v hotovom výrobku. Pri obaľovaní postupujte podľa návodu výrobcu. Dodržanie postupu podľa návodu vám zaručí nielen očakávaný efekt na prvýkrát, ale umožní každému zamestnancovi vašej kuchyne zakaždým pripraviť z kurčaťa rovnako chutné jedlo.

Kuracie mäso – vždy rovnako šťavnaté a chrumkavé

Používanie hotových riešení pre gastro prevádzky má množstvo výhod. Umožňuje predísť stratám kvôli zlému výberu surovín, nevhodnému pomeru alebo ich mizernej kvalite. Hotová obaľovacia zmes je zárukou nemennej kvality výrobku, ktorá je pri varení vyžadovaná. Ak pripravujete jedlá z kuracieho mäsa v hotovej strúhanke, používate osvedčené riešenie. A servírujete ho ako tí najlepší z odboru.